Het Dagelijks Bestuur van DVP Rijnmond nodigt alle deelnemers van harte uit voor de digitale deelnemersbijeenkomst op 27 mei. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de rapportage van het regiobeeld en het verbinden en betrekken van de VSV’s en hun achterban bij de activiteiten van het DVP Rijnmond.

In deze bijlage vindt u de uitnodiging en het programma voor de digitale deelnemersbijeenkomst van DVP Rijnmond op 27 mei 2021, van 19.00-20.30 uur. Daarnaast zijn twee documenten relevant voor de deelnemersvergadering: 1) het regiobeeld (maart 2021) en 2) een memo betreft het verbinden en betrekken van VSV’s, IGO en achterban. Het verzoek is om deze uitnodiging te delen met de achterban/VSV’s.

Vanaf 18:45 uur is er een digitale inloop, zodat we op tijd kunnen starten.

Het programma in het kort
Het Dagelijks Bestuur van DVP Rijnmond wil tijdens deze digitale bijeenkomst graag een korte update geven over de lopende zaken, het vervolg op het regiobeeld bespreken. Daarnaast organiseren we graag een dialoog over het verbinden en betrekken van de VSV’s en hun achterban. Tot slot neemt het Dagelijks Bestuur jullie graag mee in de ontwikkeling van een meerjarenplan van het DVP.

DEELNEMERSBIJEENKOMST
Datum: 27 mei 2021
Tijd: 19.00 uur – 20.30 uur (digitale inloop vanaf 18.45 uur)
Locatie: Digitaal via ZOOM, de link sturen wij u uiterlijk een dag van te voren toe.

Aanmelden
Graag individueel aanmelden voor deze bijeenkomst onder vermelding van naam, organisatie en e-mailadres.

U kunt zich aanmelden via de volgende link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=XrFp7jaOBkGRUfRSUFpX_FYkKMK3NXZLsZNIK_SoDqtUQ0pUQkZDOERENjdJTTNGSkhNUjdURVdMVi4u

U ontvangt dan op 24 mei de digitale link (Zoom) naar de sessie.

Heeft u vragen over de aanmelding of de bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Maud, via